Het Eblocks2 systeem kan worden opgebouwd met aanvullende modules.
Deze modules kan je weer koppelen aan uw website pagina's. U betaald dus alleen voor modules die een aanvulling zijn op uw website en diensten.
Een aantal modules zitten standaard in het Eblocks2 CMS BASIC pakket, zoals de module 'fotoalbum', en een aantal zijn extra modules die u ter aanvulling kunt aanschaffen. Voor bijvoorbeeld een evenementen organisator zal onze nieuwsbriefmodule een waardevolle module zijn.

De kosten van de modules kunnen nogal varieren. Dit is afhankelijk van de gedane ontwikkeling, de doorlopende ontwikkelingskosten die nodig zijn om  systeem veilig en up-to-date te houden, en de uren die gemaakt moeten worden om het custom-made maken.

De module gastenboek heeft bijvoorbeeld redelijk weinig aandacht nodig, is eenvoudig om te intergreren, echter de nieuwsbrief module is een kindje wat doorlopend aandacht nodig heeft om bijvoorbeeld buiten de spamscanners te blijven.

De nieuwsbrief module is een geweldige aanvulling voor iedereen die op een goedkope manier direct contact wil houden met hun directe doelgroep. Met de nieuwsbrief module kunt u hele groepen gelijktijdig een professioneel opgemaakte emails sturen, de nieuwsbriefleden kunnen zich op elk moment afmelde
[image] [content]